50-letnica Osnovne šole Brinje Grosuplje – podružnične osnovne šole s prilagojenim in posebnim programom

Spoštovani!

50 let je minilo, odkar so prvi učenci zakorakali v oddelke s prilagojenim programom naše šole.
50 let je, odkar se vsakodnevno skupaj učimo, prepevamo, izdelujemo različne izdelke in še kaj.
50 let je, odkar se udeležujemo različnih dogodkov in trudimo na tekmovanjih.
50 let je, odkar smo tukaj, v Grosuplju – med vami in z vami.

In to želimo proslaviti.

Z veseljem vam sporočamo, da pripravljamo prireditev ob 50-letnici Osnovne šole Brinje Grosuplje – Podružnične osnovne šole s prilagojenim in posebnim programom. Dogodek se bo odvijal v

ponedeljek, 7. oktobra 2019, v avli naše šole.

Tako kot vedno bomo tudi to prireditev pripravili s srcem – pripravljamo različne aktivnosti z otroki naše šole.

Za uresničitev naših širokopoteznih načrtov potrebujemo tudi vašo pomoč. Verjamemo, da nam lahko pomagate v obliki finančnih ali drugih, materialnih donacij. Veseli bomo, če se boste odzvali naši prošnji po pomoči in donirali na TRR: 01232-6030651666, Banka Slovenije, namen: 50.let OŠPP, sklic: OŠPP). Če imate še kakršno koli vprašanje glede prireditve ali donacij, lahko pišete na elektronski naslov kontaktna osebe Blažke Vodušek (blazka.vodusek@os-brinje.si).

Vaša sredstva bomo porabili za izvedbo prireditve na šoli, za obogatitev in ureditev Podružnične osnovne šole s posebnim in prilagojenim programom ter popestritev dela z otroki. Na povezavi si lahko ogledate nekaj slik pripomočkov, didaktičnega materiala, rekvizitov … Z njimi bomo omogočili boljše delo in dodatno popestritev dela z našimi učenci.
Imena vseh donatorjev bomo objavili na vidnem mestu na prireditvi ter na spletni strani šole. Obljubljamo vam, da bo vaša dobrosrčnost in izkazano zaupanje zagotovo uporabljeno v plemenite in smotrne namene, ki bodo zanetili srečo v očeh in nasmehe na obraze naših učencev

Naj to prošnjo zaključimo z vabilom na omenjeno prireditev ob 50-letnici OŠ Brinje Grosuplje, Podružnične osnovne šole s prilagojenim programom , ki bo 7. oktobra 2019, ob 18. uri v avli naše šole.

 

Lepo vas pozdravljamo,

učenci in učitelji OŠ Brinje Grosuplje, POŠ PP