Dan 4

Povsod je lepo, a …

Dnevi postajajo lepši, morje toplejše, preplavane razdalje daljše, naš poreški teden pa vedno krajši. Zadnji dan je že skoraj za nami. Veliko smo preplavali in se imeli nasploh super. Zaključna zabava je uspela, čaka nas samo še zadnja noč. Kljub temu da marsikdo že čuti, da je smisel življenja ležanje na plaži, se veselimo jutrišnjega dne.

Saj veste: Povsod je lepo, a doma je najlepše.

Dan 3

Ne hvali dneva pred …

Jutranje morje je bilo videti precej obetavno, ladja velika, razpoloženje razigrano. Kapitan je premec naravnal v smeri proti Vrsarju. Po dobre pol ure jezdenja valov smo ponovno stopili na trdna tla. Realnosti smo se razveselili in zavili proti sladoledu. Nakupovanje na tržnici, plavanje, sprehod na vrh hriba. Trebuhi so nas opomnili, da je čas za kosilo. Tokrat sta nas pričakala bolj prijazno morje in obed na ladji. Nastopil je čas za mirno plovbo proti Poreču. Sonce, galebi, hladen vetrič. Spokojnost. Na poti do doma je sledil še skok v vodo in nova kepica sladoleda.

Večer je že tukaj. Čas je, da noč pohvali tudi današnji dan.

Dan 2

Po jutru se dan …

Jutranja plohica je poskrbela, da smo si privoščili še en kruh z marmelado in se šele nato odpravili preganjat oblake s plaže. Uspelo nam je, tako kot nam vedno bolj uspeva krotiti valove. Kmalu se je na obzorju pokazalo sonce. Kosilo, zanimive popoldanske delavnice, nov trening plavanja, peta kepica na »števcu« sladoledarja in večerne igre po izbiri.

Po jutru se dan pozna. Danes ne. Ladjica, prihajamo.  

Dan 1

Po dežju vedno posije … In poleg njega nas je na plaži pričakalo tudi razburkano morje. Ovira? Ne. Za koga le? Neučakanost pred uvodnim skokom v morje je bila gromozanska.

Skupine so oblikovane, plavalne deske dobivajo svoj smisel in števec sladoledov se je vklopil. Večerna burja pa bo posušila tudi prve solze. Lahko noč.

(Skupno 2.192 obiskov, današnjih obiskov 1)