Spoštovani starši!

V naši šoli bodo v sodelovanju z NTC Ljubljana potekale NTC delavnice, ki potekajo po programu, trenutno enega največjih in najbolj iskanih strokovnjakov na področju razvoja učnih potencialov pri otrocih, dr. Ranka Rajovića.

S tehnikami v okviru NTC programa učimo otroka razmišljati. Učimo jih, da mislijo, da znajo stvari, ki jih že poznajo povezovati in priti do novih rešitev s tem pa pridobivajo funkcionalno (uporabno) znanje. Orodje pri tem učenju je IGRA. Program NTC učenja je zasnovan tako, da se izvajajo dejavnosti na tak način, da v kombinaciji z gibanjem aktivirajo različne miselne procese pri otroku in pri otroku ustvarijo dobro osnovo za boljše in hitrejše učenje.

CILJI NTC dejavnosti:  – Nivo intelektualnih sposobnosti vseh otrok se dviga.

  • Otroci imajo pri kasnejšem učenju manj težav s koncentracijo.
  • Razvija se hitrost razmišljanja in sklepanja.
  • Vsi otroci imajo korist, odkriva pa se tudi nadarjenost pri otrocih in se spodbuja njen razvoj.

NTC PROGRAM JE EDINSTVEN IN KORAK PRED OSTALIMI METODAMI, SAJ DELUJE PO NAJNOVEJŠIH SPOZNANJIH IN MODELIH RAZVOJA OTROK.

Da boste izvedeli več o NTC sistemu učenja in da boste vašim otrokom tudi lažje pomagali pri samem procesu učenja in navajanju na učenje, vabimo vas in vašega otroka na

brezplačno NTC DELAVNICO

ki bo v ponedeljek, 21.10.2024 ob 17.00

V prostorih OŠ BRINJE

Delavnica je namenjena otrokom od 1. do 4. razreda, za starše pa bo v tem času predstavitev delavnic in NTC programa. Število mest  na delavnici je omejeno zato vas vljudno prosimo, da otroka prijavite preko povezave:  

https://docs.google.com/forms/d/1LROzW5aFT3fdD-KyHEjcUyMIS9R4qhqntuCHQaoLW_c/edit

NTC delavnice otroku na igriv način stvarijo dobro osnovo za boljše in hitrejše učenjePROGRAM JE ODLIČNA PRIPRAVA OTROKA NA VEDNO BOLJ OBSEŽNE ŠOLSKE VSEBINE. Kontakt: 041-768-440  ljubljana@ntcucenje.com            www.ntcslovenija.com

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 2)